dinle dizin sitesi toplist Teknoloji Haberleri

14 Temmuz 2016 Perşembe

Türk Sporu Nereye Gidiyor Neden Tüm Camialar Birbirine Düşman

spor haberleri




Türk Sporu Nereye Gidiyor Neden Tüm Camialar Birbirine Düşman? Bu soruyu tüm sporseverlere sormak istiyoruz…

Ülkemizde sporun bir siyasi partinin tutulduğu gibi tutulması takımların birbirine düşman olmasını tetikleyen en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Son dönemlerde yaşanan şike olayları ile bu düşmanlığın dozu giderek artış göstermiş durumda. Özellikle her kaybedilen maç sonrasında kulüp başkanlarının yaptığı tehditkâr açıklamalar Türk Sporunun daha çok kaosa sürüklenmesine neden oluyor.

Eskiden yan yana statta maç izleyen ezeli rakip taraftarları şuan bırakın yan yana maç izlemeyi statta dahi birlikte maç izleme imkânına erişemiyorlar. Peki, Türk Sporu ne zaman bu noktaya geldi? Türk sporunun bu noktaya gelmesinde başkanların ve sosyal medyanın oldukça büyük katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca televizyon programlarındaki tahrik edici içerik ve paylaşımlar taraftarların birbirine düşman olmasında en büyük katkıyı sağlamıştır.


Türk Sporu Nereye Gidiyor Neden Tüm Camialar Birbirine Düşman? Bu soruyu kendimizi 100 kere de sorsak 200 kere de sorsak azdır. Bu sorun çözümlenene kadar saygı çerçevesinde konuşulup tartışılması gerekmektedir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder