dinle dizin sitesi toplist Teknoloji Haberleri

1 Temmuz 2016 Cuma

Dortmund Kapalı Gişe



Dortmund Kapalı Gişe

Dortmund Kapalı Gişe, Avrupa’nın tartışmasız bir şekilde en sadık taraftar topluluğuna sahip olan kulübü bu sezonda tüm maçlarını dopdolu bir şekilde oynayacak…

Gelecek sezonda taraftarın yalnız bırakmayacağı Dortmund bir kez daha müthiş bir başarının altına imza atarak tüm dünya devlerini stat doluluğu bakımından geride bıraktı. 55 Bin kombine biletin 54.916 sının yenilendiği açıklanırken kalan 84 kombine bilet için 45 bin kişinin daha başvurduğu kaydedildi. Bu 84 bilete sahip olacak taraftarlarının belirlenmesi için önümüzdeki günlerde bir çekiliş yapılması planlanıyor.

Gerçekten de bu rakamlar bir kulüp için muazzam rakamlar Dortmund stadı onlar için tam bir para kaynağı diyebiliriz. Taraftarın tüm başarısızlıklara rağmen stadını doldurduğu bir kulüp olan Dortmund bu sezon kadrosunu Emre Mor ve Dembele gibi isimlerle kuvvetlendirdi.

Her yıl Dortmund Kapalı Gişe başlığını yenilememizin tek sebebi Dortmund taraftarlarıdır diyebiliriz. Böyle bir taraftar topluluğuna sahip olma her kulübün istekleri arasında yer almaktadır.

Her sezon ortalama olarak 80 bin taraftarla maçlarını oynayan Dortmund’u 77 Bin taraftar ile Barcelona ve 75 bin taraftar ile Manchester United takip etmektedir.

Sizde Futbol dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız www.tekniktraktor.com adresini ziyaret edin futbol ile ilgili ilk gelişmelerden siz haberdar olun.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder