dinle dizin sitesi toplist Teknoloji Haberleri

30 Haziran 2016 Perşembe

Messi Arjantin Milli Takımını Bıraktı

messi arjantin milli takımını bıraktığını açıkladı.


Arjantin ile Şili arasında oynanan Copa America Final maçı sonrasında Messi Arjantin Milli Takımını Bıraktı…

Arjantin Copa America finalinin üzüntüsünü yaşarken bu şok açıklamayla bir kez daha yıkıldı. Messi Arjantin Milli Takımını bırakma gerekçesi olarak destek bulamadığını ve yapabileceklerinin hepsini yaptığını düşündüğünü bu yüzden milli takımı bıraktığını açıkladı.
Ama tüm bu olumsuz gelişmelerin kime daha kötü yansıyacağını söylersek tabi ki Arjantin Milli Takımına daha olumsuz durumlar yansıyacaktır. Çünkü Arjantin Milli Takımı sponsorları daha şimdiden Arjantin federasyonu ile sponsorluk anlaşmaları hakkında yeni görüşmeler talep ettikleri bilinmekte. Çoğu sponsor şirket Messi yoksa bizde yokuz demeye başlamış durumda.
Şili maçı sonrası "Hep Arjantin'in şampiyon olması için elimden geleni yaptım ama başaramadım. Anladım ki bu durum benim için değil" diyerek durumu özetleyen Messi kesin olarak Arjantin Milli takımını bıraktığını açıkladı.

Peki, Messi Milli Takımda Neden Başarısız?

Messi’nin milli takımda başarısız olmasını çok kolay bir şekilde cevaplamamız mümkün. Kısa ve net bir şekilde Messi’nin Barcelona’yı aradığını Barcelona da bulduğu desteği hiçbir zaman milli takımda göremediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Mesela, hücuma giderken Messi sürekli yalnız kalıyor veya en fazla 1 takım arkadaşı ona destek sağlıyor. Fakat Barcelona da durum böyle değil Messi ile yaklaşık 5 takım arkadaşı hücum organizasyonlarına rahatlıkla katılabiliyor. Doğal olarak bu durum Barcelona da Messi’nin daha başarılı olmasını sağlıyor.

Messi Arjantin Milli Takımını Bıraktı ve 1 kupa dahi kaldıramadan. 113 kez giydiği milli takım forması ile 55 gol atan ve milli takımın gelmiş geçmiş en skorer oyuncusu olan Messi’nin ilerleyen zamanlarda bu kararından vazgeçip vazgeçmeyeceğini bekleyip göreceğiz…
Sizde Messi’nin Arjantin Milli Takımını Bıraktığı bu kararı www.tekniktraktor.com adresinde tartışabilir bu konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. www.tekniktraktor.com adresinde ücretsiz bir şekilde üye olup spor ile alakalı bir içerik paylaşabilirsiniz.


Futbolun Kalbi www.tekniktraktor.com adresinde atıyor…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder