dinle dizin sitesi toplist Teknoloji Haberleri

8 Temmuz 2016 Cuma

Sizce Fatih Terim GS Gelir mi

fatih terim, galatasaray
Sizce Fatih Terim GS Gelir mi? Başlıklı bu yazımızda sadece Galatasaraylıların değil tüm sporseverlerin görüşlerini almak istiyoruz…

Türk Futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Fatih Terim, yeni sezonda Galatasaray’ın başına geçebilecek mi merak konusu. Euro 2016’dan büyük bir hezimet ile dönülmesi Fatih Terim’in Türk spor camiasında imajı bir hayli zedelenmiş görünüyor.

Bu imajını düzeltmek amacı ile sorunlu bir şekilde ayrıldığı Galatasaray’a döner mi önümüzdeki günlerde bekleyip göreceğiz. Genel olarak tüm sporseverler Fatih Terim’in milli takımda bu kadar büyük paralar almasından dolayı ve Türk sporuna dair tüm yetkilerin onun eline verilmesinden dolayı Galatasaray’a dönmeyeceği kanaatinde birleşiyor.

Fakat Fatih Terim’in ne denli büyük Galatasaray fanatiği olduğu herkes tarafından bilinmekte Galatasaray’ın şuan ki olumsuz durumu onu da üzmektedir. Galatasaray taraftarının tek kurtarıcı olarak gördüğü Fatih Terim takımın başına geçer ise çok kısa bir sürede takımın toparlanacağı rahatlıkla tahmin edilebilmektedir.

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Hakan Ünsal ve Tanju Çolak’ta geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamada Fatih Terimin gelecek sezon takımın başında olmasının sürpriz olmayacağını yönetim için önceliğin Fatih Terim’i ikna etmek olduğu belirtildi.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek yine de işlerini sekteye uğratmamak için B planlarının olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder