dinle dizin sitesi toplist Teknoloji Haberleri

1 Ekim 2016 Cumartesi

Milli Takım Aday Kadro Açıklandı

milli takım aday kadro
Milli Takım aday kadrosu açıklandı.


Fatih Terim bugün açıkladığı kadro ile bir kere daha herkese şok yaşattı. Açıklanan milli takım aday kadrosunda geçen kadroya göre bir kaç değişiklik var. Ama yeniden ilk 5 kişiyi almadı. Bunlar (Arda,Burak,Selçuk,Gökhan,Caner) büyük ihtimalle bundan sonra fatih terim olduğu sürece alınmayacak. Ta ki araya hatırı sayılı kişiler araya girene kadar. 

Gerçi fatih terimin huyudur eğer işine karışılırsa orada olmaz. Bırakır gider. Fakat bakalım bu şekilde nereye kadar gidecek. 

Yalnız fatih terim bu milli takım aday kadrosu ile neler yapacak bu merak konusu. Bence çok fazla sorumluluk alıyor. Çünkü önümüzdeki 2 maçta kötü bir sonuçla bütün oklar kendi lehine çevrilecek. İşin ilginç tarafı bu konuda kimse çıkıp bir açıklama yapmıyor. Yani bu 5 isim ne yaptı ne yaptı da kadro dışı kalacak kadar affedilmedi. 

Sonuç olarak ülkemizde bu yüzden futbol veya spor gelişmiyor. Çünkü hele ki milli takım kadrosu açıklanırken kişisel egolar değil o gün kim iyi ise çıkıp oynaması lazım. Ne olursa olsun iyi olan oynamalı. Bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İnşallah fatih terim haklı çıkar da milli takım başarılı olur. 

Başarılar milli takım.  





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder